• Намалена цена
  • Ново
GUOJM Четка за Тоалетна Стенни Четка за Тоалетна Четка за тоалетна С Дълга Дръжка Просто Обикновен Дизайн на Четка за Тоалетна За Почистване на Мъртвите ъгли на Банят

GUOJM Четка за Тоалетна Стенни Четка за Тоалетна Четка за тоалетна С Дълга Дръжка Просто Обикновен

 
BGN 3.00

Продукти
Налично

Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен Стенен ершик за тоалетна, без следа от инсталиране, без да се повреди стени, прост дизайн, красив и практичен, не заема място в непосредствена близост до тоалетна. Четината, са изработени от полипропиленови материали.За разлика от плавниците, той може да очисти не само щетину, но и глазура за тоалетна. Конструкция подвижна връзка приети между дръжка на четка и глава с четка, която не е лесно пада, се заменя и лесен за почистване. Дебела в основата е стабилна и удобна четка за тоалетна лесно да се съхранява и тя не се мокри пода.Прост и елегантен дизайн, подходящи за всяка баня е незаменим аксесоар за вашата баня cleaning.Name : Набор от тоалетни щетокматериал : ррспецификация : 3,9 инча * 3,9 инча * 14,7 дюймавкратко : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля те, прости ми. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги.


Характеристики на продукта

3.9 inches * 3.9 inches * 14.7 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Свързани продукти