• Намалена цена
  • Ново
Количка за подово дисплей с прикрепен за плазмен телевизор TJLSS 32-60 Инча LCD LED с Притежателя на DVD и държач Камери

Количка за подово дисплей с прикрепен за плазмен телевизор TJLSS 32-60 Инча LCD LED с Притежателя

 
BGN 3.33

Продукти
Налично

Спестете място и се чувствайте красивиПокончите със своя загроможденным работно бюро и освободете повече място.Височината може да се регулира свободно, а горната и долната предаване може да се регулира в съответствие с вашето виждане.Лесен за инсталиране, просто се мотае на монитор директно на винт с отвор за тиква с помощта на монтажен винт.Дизайн фина настройка по хоризонтала, фина настройка на монитора, визуален комфорт.Изберете высокопрочную стомана с дебелина 2 мм, здрави и трайни.Спестете място и се чувствайте красиви.Покончите със своя загроможденным работно бюро и освободете повече място.Височината може да се регулира свободно, а горната и долната предаване може да се регулира в съответствие с вашето виждане.Лесен за инсталиране, просто се мотае на монитор директно на винт с отвор за тиква с помощта на монтажен винт.Дизайн фина настройка по хоризонтала, фина настройка на монитора, визуален комфорт.Изберете высокопрочную стомана с дебелина 2 мм, здрави и трайни.Спестете място и се чувствайте красиви.Покончите със своя загроможденным работно бюро и освободете повече място.Височината може да се регулира свободно, а горната и долната предаване може да се регулира в съответствие с вашето виждане.Лесен за инсталиране, просто се мотае на монитор директно на винт с отвор за тиква с помощта на монтажен винт.Дизайн фина настройка по хоризонтала, фина настройка на монитора, визуален комфорт.Изберете высокопрочную стомана с дебелина 2 мм, здрави и трайни.Регулируеми по височина рафтове за съхранение на DVD /STB и т. 4 универсални джанти с brake.Височина скоба с три степени : 14 метра от земята до телецентра 1,3 метра от земята до телецентра 1,2 м от земята до телецентра Спецификация : Материал : стомана студено валцуване SPCC Височина : 120-156 см регулира от пода до стойки за телевизори. VESA : 650 мм * 440 мм Макс. Натоварване : 70 кг Цвят : черен 1 бр. * Монтиране на стена за телевизор Забележки : 1. Поради разликата на различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.


Характеристики на продукта

Material:
SPCC cold rolling steel
Height:
120cm-156cm adjustable from floor to TV mount.
Max.VESA:
650mm*440mm
Max. Loading:
70kgs
Colour:
Black
1pcs * TV Wall Bracket:
notes:
1. Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
2. Due to different manual measurement, please allow slight size difference.:
The colors may have different as the difference display, please understand. :

Свързани продукти