• Намалена цена
  • Ново
Кошница от ракита DLOETT Овална форма с дръжки, Натурална и Селски Кошница с Дръжка, ръчно изработени, Кошница за зеленчуци, Плодове, Хляб, Кошница за съхранение (Разме?

Кошница от ракита DLOETT Овална форма с дръжки, Натурална и Селски Кошница с Дръжка, ръчно изработени, Кошница

 
BGN 2.00

Продукти
Налично

Ръчно изработени : Кошници за цветя, вплетени ръчно от естествен ратан, с естествени цветове, за защита на околната среда i Трайност : Гурме кошници за цветя, ръчно изработени от трайни и могат да се използват в продължение на дълго време.Дизайн на дръжката : Дизайн дръжка удобен и практичен.Може да се носи като кошница за пикник, както и да използвате любимите си цветя, плодове или зеленчуци като подарък кош или кошница за пазаруване. : Фини детайли придават на кошница с цветя е много елегантен вид.Украса : сухи цветя и изкуствени цветя, поставени по такъв начин, че да се създаде вечен декоративен ефект и да въведе в стаята силен селски стил.Ръчно изработени : Кошници за цветя, вплетени ръчно от естествен ратан, с естествени цветове, за защита на околната среда i. Трайност : Гурме кошници за цветя, ръчно изработени от трайни и могат да се използват в продължение на дълго време.Дизайн на дръжката : Дизайн дръжка удобен и практичен.Можете да го носите като кошница за пикник, както и да използвате любимите си цветя, плодове или зеленчуци като подарък кош или кошница за пазаруване. : Изискани детайли придават на кошница с цветя е много елегантен вид.Украса : сухи цветя и изкуствени цветя, поставени по такъв начин, че да се създаде вечен декоративен ефект и да въведе в стаята силен селски стил.Параметри : Име : Склад за пикник Функция : Магазин закуски В комплекта са включени : 1 * Кошница за пикник, Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.


Характеристики на продукта

Name:
Picnic Storage
Function:
Store snacks
Package Included:
1*Picnic basket:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :

Свързани продукти