• Намалена цена
  • Ново
Маса за лаптоп KAOROU Проста Компютърна маса с Вентилатор за Легла и Разтегателен Сгъваема Регулируема Маса за лаптоп На Легла (Цвят: A Размер

Маса за лаптоп KAOROU Проста Компютърна маса с Вентилатор за Легла и Разтегателен Сгъваема Регулируема

 
BGN 1.33

Продукти
Налично

-Той е силен и устойчив за продължителна употреба - Сгъваема конструкция помага за регулиране на височината в съответствие с удобен ъгъл на наклона. - Широко приложение.Може да се използва като компютърна маса, маса за хранене, нощното шкафче и т. - Обикновен външен вид и практичност го правят идеален подарък за вашите семейства. Насладете се на Интернет в леглото, на дивана, на масата, килим на тревата. -Той е силен и устойчив за продължителна употреба. - Сгъваема конструкция помага за регулиране на височината в съответствие с удобен ъгъл на наклона. - Широко приложение.Може да се използва като компютърна маса, маса за хранене, нощното шкафче и т. - Обикновен външен вид и практичност го правят идеален подарък за вашите семейства. Насладете се на Интернет в леглото, на дивана, на масата, килим на тревата. -Той е силен и устойчив за продължителна употреба.- Сгъваема конструкция помага за регулиране на височината в съответствие с удобен ъгъл на наклон.- Широко приложение.Може да се използва като компютърна маса, маса за хранене, нощното шкафче и т. - Обикновен външен вид и практичност го правят идеален подарък за вашите семейства. Насладете се на Интернет в леглото, на дивана, на масата, килим на тревата.Спецификация : Материал : дърво Размер : 55x32x25 см Опаковъчен sheet1 * Сгъваема компютърна маса Забележки : 1. Продайте само основните продукти, без други продукти. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите запитвания.Малък, лек, опростен дизайн и лесна за осъществяване.


Характеристики на продукта

Material:
Wooden
Size:
55x32x25cm
Packing list:
1*Folding Computer Table:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your.:
Small, light weight, simple structure and easy to carry. :

Свързани продукти