• Намалена цена
  • Ново
WPYYI Сгъваема кошница за съхранение с Голям Капацитет, джоб на съвсем малък, плътен памук и лен, Водоустойчива чанта за дрехи, предотвращающая прах (Цвят: A, Размер: 15.94

WPYYI Сгъваема кошница за съхранение с Голям Капацитет, джоб на съвсем малък, плътен памук и лен, Водоустойчива

 
BGN 0.67

Продукти
Налично

Този чанта за дрехи, който има формата на греди, се отваря след свалянето на неща, които може да се засилят, за да се предотврати попадането на прах и мръсотия, което е много полезноТози чанта за дрехи с разтегателен цип може да се сгъва, когато не се използва, и след затваряне с цип размер в сгънат вид не се променя, което е много полезно.Тя сшито от полиетилен и futon платна, свежо и стилно.Дължина изделия е 40,5 см., широчина - 31 см, височина - 52,2 вижте Тази чанта за дрехи, който има формата на греди, се отваря след свалянето на неща, които може да се засилят, за да се предотврати попадането на прах и мръсотия, което е много полезно.Този чанта за дрехи с разтегателен цип може да се сгъва, когато не се използва, и след затваряне с цип размер в сгънат вид не се променя, което е много полезно.Тя сшито от полиетилен и futon платна, свежо и стилно.Дължина изделия е 40,5 см., широчина - 31 см, височина - 52,2 вж. Можете да го използвате като кошницата, за съхранение на дрехи, чорапи и обувки.Параметри : Име на продукта : Чанта за бельо Материал : памук-лен, размери : 40.5 cm x 31 см х 52,2 см/15,94 "x 12,2" x 20,55 инча Опаковката включва : 1 х кошница за дрехи (други в комплекта не са включени) Забележки : 1. Продайте само основните стоки, които не други стоки. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди!.


Характеристики на продукта

Item Name:
Laundry Hamper Bag
Material:
Cotton Flax,PE
Size:
40.5cmx31cmx52.2cm/15.94inx12.2inx20.55in
Package Includes:
1 x laundry basket(Others Not Included):
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :

Свързани продукти